Szolgáltatásaink

Háztartási gépek

Tökéletesen egybeillő modern darabok

Egy Gorenje készülék vásárlásakor biztos lehetsz benne, hogy kiemelkedő minőségű, megbízható, környezetbarát és stílusos terméket vásároltál Európa egyik vezető háztartási nagygép gyártójától.

Minden Gorenje készülék kialakítása tökéletes egyensúlyt képvisel a funkcionalitás és az érzelem között. Mindig őszinte, érthető és az utolsó részletekig alapos módon. Készülékei egyedi formatervezése nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem mindenekelőtt nagyon hasznos, és a termékeket könnyen kezelhetővé is teszi, az egyszerűség tökéletes élményét nyújtva.
Divatorientált vásárlók minden igényét kielégítve, számos világhírű designerrel működik együtt (legnevesebb kollekcióinkat Ora-Ito vagy Karim Rashid tervezte, nem beszélve a saját fejlesztésű Retró hűtőszekrény sorozatról.)

De egy vásárlás ne csak a vásárláskor okozzon örömet! Közel 50 szervizpartner gondoskodik arról, hogy a javítások gyorsan, professzionális módon történjenek.

Természetesen ISO 9001 és 6 szigma szabványok jelzik, hogy milyen kiemelkedően magas minőségi elvárásoknak felelnek meg a Gorenje termékek.

A terméktervezési folyamat során a legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldásokat keresik annak érdekében, hogy egyszerűsítsék a működést és időt takarítsanak meg vásárlóiknak.

Galériánk

  • All

Meggyőztünk a portfóliónkkal?

Ha van már ötleted akkor ne habozz, segítünk megvalósítani!
KAPCSOLAT
phone-handsetcrosslistchevron-right