Szolgáltatásaink

Gránit mosogatók

Egyedi bútorhoz szánt megoldás

A mosogató körüli tér az egyik legfontosabb funkcionális tere konyhánknak. A konyhában töltött idő több mint 60%-a itt zajlik. A tiszta edények eléréséhez nélkülözhetetlen a mosogatótálca, amely nem csak praktikus, hanem hozzájárul a konyha esztétikus megjelenéséhez is. Éppen ezért, a mosogatótálca használható kell legyen, és olyan anyagból kell készülnie, amely időtálló, valamint megkönnyíti a konyhai teendőket. A gránit mosogató sima, kövecses felülete karc- és ütésálló, és ellenáll a 280 °C alatti hőmérsékletnek is, valamint számos színben is kapható. Mindez tökéletessé teszi a modern konyha elvárásainak kielégítésére.
A Schock széles skálájú termékcsaládot kínál, így egyaránt tudunk megfelelő méretű mosogatót ajánlani a 30, 40, 45, 50, 60, 80 vagy 90 cm-es alsószekrényhez, de akár a sarokra szerelhető 90 x 90 cm-eshez is megvásárolható. A mosogatótálca kínálatunk kiegészítőkkel való felszereltsége minden várakozást felülmúl. A gránit mosogató tisztítása miatt sem kell aggódnod, a SCHOCK számára kifejlesztett tisztítószerek kimagasló tisztaságot garantálnak, óvják és karban tartják a mosogató és a csaptelep felületét. 
A SCHOCK német minőségű anyaga és kivitelezése Európa-szerte ismert és elismert, ezt támasztja alá a számos díj és az elégedett vásárlók.

Galériánk

  • All

Meggyőztünk a portfóliónkkal?

Ha van már ötleted akkor ne habozz, segítünk megvalósítani!
KAPCSOLAT
phone-handsetcrosslistchevron-right