Bemutatkozás

Ismerj meg minket
Pőcze Tamás & Pőcze Zsófi

A mi történetünk

Egy 24 éves srác (Tamás) mert nagyon álmodni és belevágott saját asztalosipari vállalkozásába 2003-ban. Kezdetben bérelt műhelyben, 1-2 alkalmazottal. Sok-sok lakást, házat, üzletet bútoroztak, majd jött a 2008-as válság, de az addigi munkájuk annyira meggyőző volt, hogy addigra több visszatérő megrendelővel és újakkal túlélték ezt az időszakot is. Nem álltak le, nem csökkentettek létszámot, „csak” dolgoztak.

Rengeteg kihívásnak tettek eleget, így csodás projektek születtek, mint pl. ékszerbolt, öltönyház, irodák, több száz m2-es családi házak, de akadt panellakás teljes felújítása is.
...
Folyamatosan nőttek az igények, az új megoldások iránti kereslet, így a fejlődés sem maradhatott el. Először a géppark, majd a járművek és végül a saját ingatlanba való beruházás színesítette a vállalkozás életét. 2019-re egy saját 300m2-es műhellyel büszkélkedhet a cég. 

A srác férfivá cseperedett és immár 6 kolléga segíti munkáját. Köztük Tamás felesége Zsófi, azaz én :) Messziről indultam, hiszen közgazdászként sokáig egy bankban dolgoztam. Majd 2017-ben, kisfiúnk születését követően irányt váltottam és pár év múlva már a cég 50m2-es bemutatótermében találtam magam és kitanulva a látványtervezést, segítettem férjem munkáját. Kisfiam szavaival élve: ”Anya megtervezi, Apa legyártja” leosztásban dolgozunk részben együtt és mégis külön. 

Időközben az egyedi bútorok gyártásán kívül felmerülő igényeket is igyekszünk kielégíteni, így mára a belső terek kialakításához, berendezéséhez szükséges összes „elem” kiválasztásában, beszerzésében tudunk segíteni. Legyen szó, ajtóról, konyhai gépekről, parkettáról, székekről…

Ez gyorsan egy kétszer akkora bemutatótermet igényelt, de nem bánjuk :)

Mi nagyon szeretjük, amit csinálunk és bízunk benne, hogy megrendelőink is szeretnek velünk dolgozni és még sok-sok évig része leszünk ennek a világnak.
2003 óta a piacon

Több mint 20 éves tapasztalat

A teljes folyamat alatt rendelkezésre állunk, személyesen irányítjuk, felügyeljük és végezzük a feladatokat. Minden egyes munka ugyanolyan fontos számunkra, bármikor kérdezhetsz és kérhetsz segítséget tőlünk.

Együttműködő partnereink

Partnereink, akik nélkül mi sem tudnánk ilyen széleskörű segítséget nyújtani és akik kiválasztásában a legfőbb szempont a minőség és megbízhatóság volt.

Vélemények

Azok az ügyfeleink, akik a szolgáltatásunkat igénybe vették, a következő képpen vélekednek rólunk az általunk nyújtott minőséggel kapcsolatban.
“Profi csapat, precíz kivitelezés, csodás végeredmény. Hálásan köszönöm a munkátokat.“

Mónika

“Megbízható csapat, pontos, nagyon könnyű vele dolgozni“

Mihai

“Amikor a profizmus alázattal társul. A tervezéstől a kivitelezésig maximális segítséget kaptam Tőletek, mindig volt újabb és újabb ötlet egészen addig, amíg megalkottátok a számomra tökéletes otthont. Sosem volt semmi akadály, ha volt is, csak időszakosan, mert érkezett a megoldási javaslat, hogy mit kellene máshogy csinálni ahhoz, hogy összességében ne térjünk el a közösen megálmodott tervtől. Számomra az egész folyamatban az volt a legjobb, hogy én tudtam a saját dolgaimmal foglalkozni, amíg Ti a tiéteket végeztétek, a kettő nagyon ritkán találkozott, mégis biztos voltam benne, hogy minden úgy lesz a végén, ahogy azt megbeszéltük. Igazam lett. Külön köszönöm Nektek, hogy "fogtátok a kezem" ezen a rögös úton. “

Ákos

“Már az első találkozáskor, a mintaterembe belépve tudtam, hogy maximális odafigyeléssel fog elkészülni a megálmodott bútor. Különleges tapasztalás volt, hogy Zsófi a beszélgetésünk során ráhangolódott arra az ízlésvilágra amit képviselek, és ennek megfelelően kaptam segítséget a választáshoz a munkalaptól kezdve a fogantyúig. Számomra óriási segítség volt, hogy nem kellett bajlódnom külön a csaptelep, a mosogató és a konyhai gépek beszerzésével és szállításával, hanem ezt is menedzselték, nekem csak választanom kellett a kínálatból. Az elképzeléseimhez és lehetőségeimhez mérten többféle árkategóriájú alapanyag közül választhattam, s a helyszín felmérése után rengeteg ötletet kaptam. Az eredmény egy álomszép, ízléses, minden igényt kielégítő konyhabútor lett.“

Eszter

“Kiváló szakemberek, gyors és pontos!!!“

István

“Zsófi és Tamás személyében két nagyon kedves és segítőkész embert ismerhettünk meg, akik nagyon szeretik a hivatásukat, ami a munkájuk minőségén is meglátszik. Mi az egész házunk bebútorozásál őket bíztuk meg, szívből ajánljuk őket mások számára is.“

Orsi és Márk

Tekintsd meg miket alkottunk

Elkészült munkáinkat meg kell nézned

starphone-handsetcrosslistchevron-right