Szolgáltatásaink

3D látványtervezés

Építkezésnél, felújításnál sokszor szembesülünk azzal, hogy bár előfordul, hogy konkrét elképzelésünk van az adott helység kinézetéről, sőt sok esetben lementett Pinterest-es képekkel van tele a telefonunk, mégis nagyon nehéz vízionálni, hogy is lesz ez a mi esetünkben, a valóságban.

Részletes, precíz látványtervek

Legjobban akkor járunk, ha már az alaprajz elfogadásakor felkeresünk egy szakembert, pl. minket, mert itt még lehetnek olyan meglátásaink a tapasztalunk révén, ami bizony sokszor nagy segítség a végleges kialakítást illetően.
A munkafolyamat során természetesen minden elképzelést, kívánságot szem előtt tartva, együtt, mondhati kéz, a kézben jutunk el a megálmodott látványtervig.

Lehetőség van akár 1 helységről, akár teljes, komplett házról/lakásról kérni a tervezést. Az ajánlat minden esetben helyiségenként külön-külön tartalmazza a tervezési díjat. Te döntöd el, hogy mi az, amiben élsz ezzel a lehetőséggel.
A cél minden esetben az, hogy eljussunk oda, amikor elhangzik: Igen, ez álmaim konyhája / hálószobája / gyerekszobája...

Galériánk

  • All

Meggyőzőek vagyunk a számodra?

Ha van már ötleted akkor ne habozz, segítünk megvalósítani!
KAPCSOLAT
phone-handsetcrosslistchevron-right